Kanpanyalar

Biz yerli besi hayvanlarını, özel yetiştirildikleri Çanakkale bölgesinden tamamen doğal yöntemle beslenmiş hayvanlardan tedarik etmekteyiz. Hayvanlarımızı kendimiz alıp tamamen helal kesim yapıyoruz. Etlerimiz kendi kasaplarımız tarafında parçalanıp şubelerimize dağıtılıyor. Şubelerimizde ustalarımızın maharetli ellerinde yenilmeye hazır hale getiriliyor. Hayvanın bonfile denilen bölgesinden elde edilen az miktarda etten oluşan bu bölüm hayvanın en lezzetli yerlerinden biridir. Jülyen tarzı kestiğimiz bonfile et ızgarada pişirme yöntemiyle pişerken, bir yandan da sandviçin içinde eriyen kaşar efsane buluşmayı beklemekte. Et piştikten sonra sadece kekik ve tarifi bir sır olan Marmaris sosumuzla birlikte servis edilir ve afiyetle yenilir.